Soiva joulukuu huipentaa komean syksyn

Pohjois-Kymen musiikkiopiston komea syyslukukausi sisälsi synkistä talousuutisista huolimatta niin arvostelu- ja yleisömenestystä niittäneen oopperan Pohjalaisia kuin jo 19. kerran soineen Kymi Brass -tapahtuman. Näiden kärkitapahtumien ohella musiikkiopiston tuhatkunta oppilasta ahkeroivat opettajiensa ohjauksessa kaikissa parissa kymmenessä opetuspisteessä tunneilla opiskellen ja lukuisissa konserteissa musisoiden.

Soiva syksy huipentuu konsertein kaikissa Pohjois-Kymen musiikkiopiston toimipaikoissa! Konserttikimara alkaa maanantaina 9.12. Jaalan koululta ja Elimäen seurakuntakeskukselta. Tiistaina 10.12. konsertointi jatkuu Valkealan seurakuntakeskuksessa, keskiviikkona 11.12. Kausalan seurakuntakeskuksessa, torstaina 12.12. Taavetin Joukolassa ja Inkeroisten seurakuntatalolla. Maanantaina 16.12. on vuorossa Kuusankoskitalo ja lukukauden päätöskonsertti soi tiistaina 17.12. Kouvolatalon Simelius-salissa. Kaikki konsertit alkavat klo 19 ja niihin on vapaa pääsy.

Näiden lisäksi opettajien luokkakonsertit soivat runsaina. Laulajat konsertoivat Käpylän kirkossa keskiviikkona 4.12. sekä tiistaina 10.12. Kouvolan pääkirjastossa. Muskarilaisten joulujuhlissa tontun kaverina seikkaillaan kohti Tunteikasta joulua torstaina 19.12. Muskariryhmät on jaettu esiintymään kahteen juhlaan, ensimmäinen joulujuhla soi Simelius-salissa klo 17 ja jälkimmäinen klo 18:30. Samana iltapäivänä 19.12. musiikkiopiston opettajat tarjoilevat kouvolalaisille soivia joululahjoja konsertoimalla eri puolilla keskustaa ja palvelutaloissa!

Musiikkiopiston syyslukukauden opetus päättyy, ellei opettajan kanssa ole toisin sovittu, tiistaina 17.12. Kevätlukukauden opetus alkaa loppiaisen jälkeen tiistaina 7.1. Keväällä on luvassa ainakin Pohjois-Kymen musiikkiopiston 49-vuotissynttärit avoimine ovineen.

Tutustu myös näihin