Oopperatoiminta jatkuu Pohjois-Kymen musiikkiopistossa!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston oopperatoiminta jatkuu talousleikkauksista huolimatta kaikille avoimella oopperaluokalla sekä oopperakuoron muodossa!

Tammikuussa alkaa uutena kurssina kaikille avoin oopperaluokka. Torstaina 9.1. aloittava ryhmä kokoontuu Kouvolan opetuspisteessä ja sitä luotsaa tuore oopperamusiikin lehtori Anne Korpelainen. Avoimella oopperaluokalla valmisteltava ohjelmisto soi konsertissa syksyllä 2020. Ryhmä sopii kaikille oopperasta kiinnostuneille ja sopivaa laulettavaa räätälöidään kaikille äänityypeille ja kaikille taitotasoille. Oopperaluokka on maksuton musiikkiopiston perusopintojen opiskelijoille ja muille maksu on 80€ / lukukausi.

Kaikissa musiikkiopiston oopperatuotannoissa esiintynyt PKMO oopperakuoro jatkaa harjoituksia entiseen tapaan. Kevätkausi alkaa tammikuussa perjantaina 10.1. klo 18 Kouvolan opetuspisteessä. Kuoroa luotsaavat tuttuun tapaan oopperamusiikin lehtori Anne Korpelainen sekä pianisti Kirsi Saari ja ohjelmistossa on niin ikään syksyn 2020 konsertti.

Sekä avoimelle oopperaluokalle että oopperakuoroon voi ilmoittautua Anne Korpelaiselle.

Lisätiedot:
Oopperamusiikin lehtori Anne Korpelainen
040-5364008 tai anne.korpelainen (at) pkmo.fi

Rehtori Jukka Kumpulainen
0400-151998 tai jukka.kumpulainen (at) pkmo.fi

Tutustu myös näihin