Valmennus- ja Suzuki-opetukseen

Soitinvalmennukseen

Soitinvalmennus on tarkoitettu niille oppilaille, jotka eivät ole päässeet perusopintoihin tai eivät halua opiskella perusopinnoissa. Valmennus voi olla sekä yksilö- että ryhmäopetusta. Valmennuksessa opetettavat instrumentit voivat vaihdella.

Pelimanniportti on kansanmusiikin valmennus, jossa opetellaan mm. viulun ja jousen käyttöä helppojen kansamusastemmojen kautta. Ohjaajana toimii Marja-Liisa Marttinen ja opetusta on 45min / viikko.

Soitinvalmennus on tarkoitettu pääasiassa 4-10-vuotiaille, ryhmät pyritään muodostamaan oppilaiden iät huomioon ottaen. 

Valmennukseen hakevat täyttävät perusopintojen hakulomakkeen.
Linkki sähköiselle hakulomakkeelle

Suzuki-opetukseen

Suzuki-metodilla opiskelevat lapset aloittavat opintonsa 4-5 -vuotiaina vanhempien koulutusjaksolla ja kuuntelemalla opetusmateriaalia kotona. Opetus tapahtuu 2-3 lapsen ryhmissä, joissa jokaisella on oma yksilöllinen opetustuokio ja vanhemmat saavat ohjeet kotiharjoittelua varten.

Suzuki-oppilaaksi haetaan keväisin. Suzuki-opintoihin ei ole pääsytestiä mutta hakijat perheineen haastatellaan. Lisäksi edellytyksenä on osallistuminen infotilaisuuteen musiikkiopistolla Kouvolatalossa. Suzuki-oppiaineet ovat piano, viulu, alttoviulu, huilu, nokkahuilu ja laulu.

Kuvallisen Suzuki-esitteen näet tästä pdf

Suzuki-opetukseen haluavat täyttävät oman hakulomakkeen.
Linkki sähköiselle hakulomakkeelle

Lisätietoja Suzuki-metodista