Pohjois-Kymen musiikkiopiston hakuaika alkaa!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston kevään hakuaika alkaa! Keskiviikosta 24.3. huhtikuun loppuun perjantaihin 30.4. ulottuvana aikana on mahdollista hakea kaikkiin soittimiin, lauluun ja musiikkileikkikouluun.

Paikkoja on tuttuun tapaan myös Suzuki-opetukseen sekä soitinkaruselliin ja valmennusopetukseen, joissa voi tutustua soittimien opiskeluun.

Tänä keväänä musiikkiopisto ei voi järjestää avoimia ovia tai soittimien esittelyjä kouluissa ja päiväkodeissa. Sen sijaan soiva musiikkisatu ”Sointu-pöllön retki musiikkimetsään” lähetetään musiikkiopiston YouTube-kanavalla ja musiikkiopisto tarjoaa satua katsottavaksi alueen päiväkodeille ja kouluille. Musiikkiopiston YouTube-kanavalta löytyy myös perinteinen soitinesittelykonsertti, jota katselemalla voi tutustua eri soittimiin. Soitinkohtaisissa videoissa perehdytään aina yhden soittimen saloihin ja esittelijöinä ovat musiikkiopiston omat opet.

Kaikkiaan musiikkiopistossa voi opiskella pääaineena noin 30 eri soitinta sekä laulua. Tulevana lukuvuonna soitinkarusellin soittimet ovat kontrabasso, trumpetti, viulu ja pasuuna. Uutuutena musiikkileikkikoulun puolella on bändimuskari!

Hakemuksen opintoihin voi laittaa hakuaikana sähköisesti tästä. Verkkosivuilta voi myös halutessaan tulostaa paperisen hakemuksen, joka tulee toimittaa musiikkiopiston toimistoon (os. Varuskuntakatu 11, Kouvola) hakuaikana.

Lisätietoa kaikesta musiikkiopistossa opiskelusta ja musiikkiopistoon hakemisesta näkee Pohjois-Kymen musiikkiopiston somekanavilta Facebookista ja Instagramista. Myös toimisto vastaa kysymyksiin arkisin klo 9–15 puh. 045 265 2506 tai 045 265 2508.

Lisätiedot:
Apulaisrehtori Eeva Kaisa Malin
Puh. 045-2652506 tai e-mail. eevakaisa.malin@pkmo.fi

Tutustu myös näihin