PKMO esittää: Junior All Star Big Bandin 20v- juhlakiertue pysähtyy Kouvolassa!

Suomen big band -yhdistyksen luotsaama Junior All Star Big Band (JAS) on nuorista suomalaisista lahjakkuuksista koostuva big band, jonka perustamisesta tulee tänä vuonna 20 vuotta. Meneillään olevan juhlavuoden kunniaksi big band tekee lokakuussa kiertueen, joka kattaa myös Kouvolan. Junior All Star Big Band konsertoi Pohjois-Kymen musiikkiopiston vieraana perjantaina 16.10. klo 18!

Kiertueen ohjelmisto koostuu Bob Mintzerin sävellyksistä. Konsertti on väliajaton. Liput myydään ovelta 10/5 €, musiikkiopistolaisille on vapaa pääsy. Ennakkovaraukset: paivi.stenvall (at) pkmo.fi.

JAS Big Band tarjoaa lahjakkaille noin 15–25-vuotiaille soittajille mahdollisuuden soittaa taidollisesti vertaistensa ikätovereidensa kanssa ammattitaitoisessa ohjauksessa. Big Bandin soittajat tulevat ympäri maata ja heidät on valittu mukaan koesoiton kautta. Juhlakiertueella on mukana myös Pohjois-Kymen musiikkiopiston kasvatti, nykyisin Pop & Jazz Konservatoriossa opiskeleva pasunisti Lotta Hirvonen.

Vuosien saatossa JAS Big Band on harjoitellut ja konsertoinut laajasti ympäri Suomea mm. Helsingissä, Lieksassa, Kuopiossa, Oulussa, Imatralla, Savonlinnassa, Joutsenossa, Lahdessa ja Kotkassa. JAS BB on palkittu useita kertoja Suomen Big Band -mestaruuskilpailuissa vuosina 2006–2018. Orkesterin taiteellisena johtajana toimii Antti Rissanen ja sektio- ja instrumenttikouluttajina alan suomalainen parhaimmisto.

Simelius-salissa soivan konsertin järjestää Pohjois-Kymen musiikkiopisto.

Lisätiedot:
Rehtori Jukka Kumpulainen
0400 151 998

Tutustu myös näihin