Oopperaluokan esiinmarssi!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston ooppera ilakoi Mozartin tunnelmissa sunnuntaina 4.10. klo 15 Kouvolatalolla! Simelius-salissa soivassa Mozart maistiaisissa on luvassa on säveltäjän tunnetuimpia kuoro- ja ensemblekohtauksia mm. oopperoista Taikahuilu, Figaron häät ja Cosi fan tutte. Hupia ei säästellä: laulajat heittäytyvät monenmoisiin kommelluksiin ja lavalla lentelee niin tuoleja kuin tavaroita.

Konsertissa lavalle astuu ensimmäistä kertaa musiikkiopiston oopperaluokka. Kaikille avoin oopperaluokka on kokoontunut tämän vuoden tammikuusta alkaen ja sen toimintaa ohjaavat niin ikään oopperakuoron valmentajina toimivat oopperamusiikin lehtori Anne Korpelainen ja pianisti, säestäjä Kirsi Saari. Lukuisista musiikkiopiston oopperoista ja komeasta soinnistaan tunnettu PKMO oopperakuoro esiintyy myös konsertissa.

Väliajallisen konsertin juontaa itse Mozart.

Turvallisuussyistä katsomoon on rajattu määrä paikkalippuja. Ruuhkien välttämiseksi musiikkiopisto suosittelee lippujen ennakkovarausta sekä konserttiin saapumista hyvissä ajoin.

Konsertin väliajalla palvelee Kouvolatalon kahvila-ravintola Sävel Bistro. Myös väliaikatarjoilu on hyvä varata ennakkoon.

Tapahtumassa maskien käyttö on vapaaehtoista mutta suositeltavaa. Järjestelyissä noudatetaan viranomaisohjeita.

Konsertin järjestää Pohjois-Kymen musiikkiopisto.

Mozart maistiaisia su 4.10. klo 15 Kouvolatalon Simelius-salissa.
Liput 10/5 €
Konserttilippujen ennakkovaraukset paivi.stenvall (at) pkmo.fi
Väliaikatarjoilun ennakkovaraukset 0500 657606

Lisätiedot:
Oopperamusiikin lehtori Anne Korpelainen 040-5364008
Rehtori Jukka Kumpulainen 0400 151 998
etunimi.sukunimi (at) pkmo.fi

Keltainen juliste, jossa on tekstiä ja kuvitettu säveltäjän hahmo.
Mozartin konsertin juliste

Tutustu myös näihin