Jatkoilmoittautuminen ja hakuaika!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston kevään hakuaika on käynnissä!

Keskiviikosta 25.3. perjantaille 15.5. on mahdollista hakea eri soittimiin, lauluun ja musiikkileikkikouluun. Paikkoja on myös tuttuun tapaan myös Suzuki-opetukseen sekä soitinkaruselliin ja valmennusopetukseen, joissa voi tutustua soittimien opiskeluun.

Tänä keväänä musiikkiopisto ei voi järjestää avoimia ovia tai soittimien esittelyjä kouluissa ja päiväkodeissa. Soitinvalikoiman näkee musiikkiopiston verkkosivuilta www.pkmo.fi. Sähköiselle hakulomakkeelle pääsee tästä!

Soitinesittelyjä pyritään keräämään kevään aikana musiikkiopiston omalle YouTube -kanavalle, josta niitä voi katsoa. Lisäksi orkesterisoittimiin voi tutustua verkossa esimerkiksi Yleisradion orkesterikoneessa yle.fi/orkesterikone .

Lisätietoa kaikesta musiikkiopistossa opiskelusta ja musiikkiopistoon hakemisesta näkee Pohjois-Kymen musiikkiopiston somekanavailta Facebookista ja Instagramista. Myös toimisto vastaa kysymyksiin arkisin klo 9-15 puh. 045 265 2506 tai 045 265 2508.

Nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautuminen tapahtuu Eepoksessa!

JATKOILMOITTAUTUMISET LUKUVUODELLE 2020-2021

Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021 on nyt käynnissä.
KAIKKI opistossa tällä hetkellä opiskelevat oppilaat tekevät jatkoilmoittautumisen Eepos-järjestelmän kautta omilla Eepos-tunnuksillaan. Mikäli oppilaalla ei ole tunnuksia, ne voi pyytää opintosihteeri Maiju Teitolta (maiju.teitto (at) pkmo.fi).

Eepokseen kirjaudutaan osoitteessa pkmo.eepos.fi ja kirjautumisen jälkeen sähköinen jatkoilmoittautumislomake löytyy kohdasta Ilmoittaudu.

Jatkoilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 3.5.2020. Myös opintonsa lopettavat oppilaat käyvät tekemässä ilmoituksen Eepoksessa.

Lisätiedot:
Apulaisrehtori Eeva Kaisa Malin
Puh. 045-2652506 tai e-mail. eevakaisa.malin (at) pkmo.fi

Tutustu myös näihin