Pohjois-Kymen musiikkiopistossa opetuskäytäntö päivittyy!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston opetus muuttuu maanantaista 26.4. alkaen seuraavasti: yksilöopetus on mahdollista kaikissa soittimissa ja kaikissa ikäryhmissä. Niissä oppiaineissa, missä maskinkäyttö on mahdollista, maskia käyttävät edelleen opettajat ja yli 12-vuotiaat. Lisäksi opetuksessa säilytetään 2 metrin turvavälit.

12–18-vuotiaiden ryhmäopetus toteutetaan enintään 10 hengen ryhmissä 2 metrin turvavälein ja maskien kanssa, mikäli mahdollista. Lisäksi opettajat käyttävät maskeja. Konsertteja ei järjestetä tänä keväänä livenä, vaan ainoastaan verkossa. Tasosuorituksia, minikonsertteja ja arviointeja voidaan järjestää lähiopetuksessa ilman yleisöä edellä mainituin turvajärjestelyin.

Opetuksessa pyritään edelleen välttämään tarpeettomia kontakteja, joten musiikkiopiston yhteisissä tiloissa on edelleen maskipakko ja tarpeettomia kokoontumisia yhteisissä tiloissa tulee välttää. Lisäksi on erityisen tärkeää huolehtia hygieniasta, noudattaa turvaohjeita ja reagoida lieviinkin oireisiin.

Ketään ei velvoiteta palaamaan lähiopetukseen, eli oppilaalla on oikeus sopia opetusjärjestelyistään oman opettajan kanssa.

Lisätiedot: PKMO rehtori Jukka Kumpulainen, 0400 151 998

Tutustu myös näihin