Musiikkiopiston uudet oppilaat valittu

Pohjois-Kymen musiikkiopistoon haki 15.5. mennessä 98 henkilöä.

Kaikki hakuaikana hakemuksensa jättäneet, lukuun ottamatta klassiseen- ja pop-&jazzlauluun, akustiseen- tai sähkökitaraan sekä sähköbassoon hakeneet, on otettu oppilaiksi perustasolle tai soitinvalmennukseen. Hakuajan jälkeen hakemuksensa jättäneet jonottavat mahdollisia vapautuvia oppilaspaikkoja.

Kevään oppilasvalinnoissa musiikkiopistoon pääsi Kouvolasta 67 oppilasta, Iitistä 5 ja Suzuki-metodilla opiskelevia 7 (viulu, alttoviulu, nokkahuilu, huilu, piano) uutta oppilasta.

Yhtään oppilaspaikkaa ei vapautunut akustisessa- tai sähkökitarassa eikä sähköbassossa, joten näihin soittimiin ei voitu vielä ottaa uusia opiskelijoita. Klassiseen lauluun ja pop-&jazz-lauluun oppilaat valittiin hakuvideoiden perusteella.

Tyytymättömyyden päätökseen voi ilmaista kirjallisesti tai suullisesti Pohjois-Kymen musiikkiopistolle. Virallinen valitus ja päätöstä koskeva muutoshakemus tulee osoittaa Etelä-Suomen aluehallintovirastolle.

Kaikkiin soittimiin voi edelleen hakea jonoon mihin aikaan vuodesta tahansa. Tällä hetkellä tilaa on seuraavissa soittimissa: oboe, fagotti, tuuba, pasuuna, baritoni, kantele, trumpetti, käyrätorvi, kontrabasso, sello ja harmonikka.

PKMO:n muskariryhmissä on myös tilaa. Ilmoittautuminen muskariryhmiin tapahtuu musiikkiopiston verkkosivujen pkmo.fi kautta.

Lisätiedot:
Apulaisrehtori Eeva Kaisa Malin 045 2652506
Opintosihteeri Maiju Teitto 045 265208
etunimi.sukunimi (at) pkmo.fi

Tutustu myös näihin