Musiikkiopiston koronatiedote ti 1.12.!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston opetus noudattaa keskiviikosta 2.12. alkaen Kouvolan kaupungin ja Kymsoten uusia toimenpidesuosituksia. Seuraavat järjestelyt ovat voimassa syyslukukauden loppuun.

Kaikki musiikkiopiston ryhmäopetus musiikkileikkikoulua lukuun ottamatta siirtyy etäopetukseen tai tauolle.

Yksilöopetus jatkuu lähiopetuksena, jos turvavälejä ja hengityssuojaimia voidaan käyttää koko oppitunnin ajan. Mikäli suojaimen käyttäminen ei ole terveydellisistä tai muista syistä mahdollista, siirrytään etäopetukseen. (Suojaimen käyttäminen koskee kaikkia 15 vuotta täyttäneitä.)

Uudet järjestelyt koskevat kaikkea musiikkiopiston toimintaa ja ovat voimassa toistaiseksi syyslukukauden loppuun.

Musiikkiopisto on myös perunut kaikki järjestämänsä julkiset konsertit ja yleisötilaisuudet vuoden 2020 loppuun saakka. Kevätlukukauden järjestelyistä tiedotetaan erikseen.

Opettajat ovat yhteydessä oppilaisiin ja sopivat tuntien toteuttamisesta. Musiikkileikkikoulun ja musiikin hahmotusaineiden osalta tietoa saa myös musiikkiopiston apulaisrehtori Eeva Kaisa Malinilta 045-2652506.

Mikäli asioitavaa tulee musiikkiopistolle paikan päälle, voimassa ovat edelleen seuraavat suositukset: älä tule oireisena, pidä turvavälit, käytä maskia tai visiiriä, jos olet täyttänyt 15 vuotta sekä pese ja desinfioi kädet. Musiikkiopisto on yksityinen oppilaitos ja edellyttää tiloissaan kaikilta yli 15-vuotiailta hengityssuojaimen käyttämistä.

Lisätiedot:
Rehtori Jukka Kumpulainen / 0400 151 998 / jukka.kumpulainen (at) pkmo.fi
Apulaisrehtori Eeva Kaisa Malin / 045 2652506 / eevakaisa.malin (at) pkmo.fi

Tutustu myös näihin