Kulunut lukuvuosi on ollut todella intensiivinen. Opettajat oppilaineen ovat jalkautuneet innokkaasti konsertoimaan sekä lähteneet mukaan erilaisiin tapahtumiin. Musiikkiopiston oppilaita kuultiin mm. Kouvola-päivässä 6.5.2023, koululaiskonserteissa ympäri Kouvolaa huhti-toukuun aikana sekä erilaisissa harrastustapahtumissa. Yleisömäärät konserteissa kasvoivat hurjasti: syksyisessä Kymi Brassissa osanottajia oli pitkälti yli 100 ja operetti Valkoisen Hevosen neljästä näytöksestä kaksi oli jopa loppuunmyytyjä! Lisäksi tuotimme kaksi suurta, yli sata esiintyjää sisältävät konsertit: Concerto Grosso sekä Suuri Äitienpäiväkonsertti. Yleisömäärä yllätti erittäin positiivisesti myös 21.5.23, kun Kouvolan kaupungintalolla järjestetyssä Sinfoniakonsertissa loppuivat käsiohjelmat kesken! Oli myös ilo huomata, miten innokkaasti nuoret musiikkitaiteilijat tulivat avoimiin oviimme tutustumaan soittimiin; loppuen lopuksi tämänkeväinen hakijamääräkin oli huimat 211 hakijaa!

Tapahtumien ja konserttien lisäksi oppilaamme ovat ahkeroineet eteenpäin myös omia opintojaan. Lukuvuonna 2022–23 jaettiin yhteensä 45 kappaletta todistuksia. Näistä 8 oli laajan oppimäärän ja 37 perusopintojen todistuksia. Lukumäärä on aivan huikea – puhumattakaan siitä, kuinka monta tuntia harjoittelua tällainen määrä todistuksia vaatii!

Nyt on aika laskeutua ansaitulle kesätauolle, nauttia kesän mittaan myös muiden musisoinnista sekä rentoutua ehkäpä laineiden liplattaessa ja lintujen laulua kuunnellessa. ☀

Syyslukukausi alkaa 10.8.2023 ja info soittotuntien sopimiseksi löytyy näiltä sivuilta elokuun alussa.

Tutustu myös näihin