Pohjois-Kymen musiikkiopiston juhlavuosi alkaa

Pohjois-Kymen musiikkiopiston kevätlukukausi alkaa tänään torstaina 7.1.2021. Koronatilanteen vuoksi opetusta jatketaan edelleen niin, että osa opiskelijoista osallistuu lähi- ja osa etäopetukseen.

15 vuotta täyttäneiden yksilöopetus, jossa voidaan käyttää hengityssuojaimia koko tunnin ajan, jatkuu lähiopetuksessa ellei opettajan kanssa ole toisin sovittu. 15 vuotta täyttäneiden yksilöopetus, jossa ei voida käyttää hengityssuojaimia koko tunnin ajan, toteutetaan etänä. Alle 15-vuotiaiden yksilöopetuksessa opettaja käyttää maskia. Alle 15-vuotiaan oppilaan maskinkäyttö on musiikkiopistossa vapaaehtoista mutta suositeltavaa.

Muha-, muskari- ja yhteismusiikkiryhmät, joissa on vain alle 15-vuotiaita, kokoontuvat lähiopetuksessa ellei opettajan kanssa ole toisin sovittu. Sen sijaan yli 15-vuotiaiden ryhmäopetusta ei järjestetä lähiopetuksessa. Opettajat tiedottavat oppilaita tarkemmista opetuskäytännöistä.

Kaikki musiikkiopiston lähiopetus noudattaa edelleen seuraavia turvajärjestelyjä: älä tule oireisena, pidä turvavälit, käytä maskia tai visiiriä, jos olet täyttänyt 15 vuotta sekä pese ja desinfioi kädet ennen tuntia ja sen jälkeen. Yleisötilaisuudet on peruttu tammikuun 2021 loppuun saakka.

Vuosi 2021 avaa Pohjois-Kymen musiikkiopistossa paitsi uuden kevätlukukauden myös 50-vuotisjuhlavuoden. Juhlavuoden tapahtumia tullaan toteuttamaan koronan sallimissa rajoissa. Varsinaisen 50-vuotisjuhlan lisäksi suunnitelmissa on useita konsertteja, valtakunnalliset Suomen musiikkioppilaitosten liiton päivät huhtikuussa sekä PKMO50-juhlakirjan julkistaminen. Juhlavuosi näkyy myös Riimuraamin musiikkiopistolle suunnittelemassa tunnuksessa.

Lisätiedot: Rehtori Jukka Kumpulainen 0400 151 998

Tutustu myös näihin