Musiikkiopistossa mielenkiintoisia kursseja kaikille!

Pohjois-Kymen musiikkiopistossa järjestetään lukuvuoden opetustoiminnan ohella erilaisia kursseja, joihin kenen tahansa on mahdollista osallistua avoimen osaston kautta.

Suosittu kapellimestarikurssi on toiminut jo kuusi lukuvuotta. Kurssia ohjaa tänäkin syksynä alttoviulisti ja kapellimestari Valerijs Avramenko. Kurssilla paneudutaan tällä kertaa erityisesti elokuvamusiikkiin, jota opiskelijat pääsevät esittämään keväällä Vox Musicae -orkesterin johtajina. Kapellimestarikurssi kokoontuu viikoittain lauantaisin tutkintosalissa 1 klo 11:00, ensimmäinen tapaaminen on lauantaina 7.9.

Musiikkiteknologian peruskurssi alkaa torstaina 22.8. klo 18:45-20:00. Aiheina kurssilla on mm. miksaus, liveäänitys, nuotinnus, sävellys ja midi. Kurssille ei vaadita aiempaa kokemusta ja opettajana toimii sellonsoiton lehtori Mikko Lehtola.

Simo Helkalan luotsaama Biisipaja aloittaa torstaina 19.9. klo 17:30-18:15. Kurssilla nikkaroidaan omia sävellyksiä: muokataan tekstejä, tutustutaan melodioiden säveltämiseen ja harmonian perusteisiin.

Kaikki edellä mainitut kurssit sisältyvät musiikkiopistolaisen lukukausimaksuun ja maksavat ulkopuolisille opiskelijoille 80€ / kurssi. Musiikkiopistolla on myös runsaasti muuta opetustarjontaa, josta tietoa näkee parhaiten verkkosivuilta www.pkmo.fi .

Lisätiedot: apulaisrehtori Eeva Kaisa Malin, puh. 045 265 2506

Ajankohtaisia tapahtumia näet musiikkiopiston somesta kuten Facebookista tai Instasta!

Leave a Reply