Musiikkiopiston hakuaika on alkanut!

Hakuaika käynnistyi keskiviikkona 22.3.2023 Musiikkiopiston kevätkarnevaaleilla! Talo oli täynnä säpinää, suhinaa ja suihketta ja teitä ihania muusikonalkuja perheineen oli liikkeellä aivan yli odotustemme. Kevätkarnevaaleilla päästiin kokeilemaan soittimia eri teemoilla. Vaskisoittimilla oli oma vaskiluolansa ja kanteletta pääsi kokeilemaan jännittävässä kanteleluokassa! Tarjolla oli myös livekaraokea livesoittimien säestyksellä ja tasatunnein eri teemaisia lauluesityksiä. Myös Sointu-pöllö oli rakentanut salaisen pesän vintille..

Päivä huipentui kello 18.00 Simelius-saliin, jossa soitinesittelykonsertissa etsittiin kadoksissa ollutta Sointu-pöllöä. Simelius-sali oli ääriään myöten täynnä ja lopulta Sointu-pöllö löydettiinkin lavaverhojen takaa nukkumasta.

Musiikkiopiston hakuaika jatkuu äitienpäivään, 14.5.2023, saakka. Jos kevätkarnevaalit jäivät väliin ja musiikki kiinnostelee, vietämme avoimia ovia myös toukokuun 9. päivä. Tervetuloa silloinkin kokeilemaan kaikenlaisia soittimia, sekä ihastumaan tunnelmaan! 

Mukavaa kev√§√§nodotusta toivottelee, koko musiikkiopiston v√§ki ūüéł

Hae nyt: pkmo.eepos.fi