Uusia työntekijöitä Pohjois-Kymen musiikkiopistoon

Pohjois-Kymen musiikkiopiston hallitus on kokouksessaan 6.6. nimittänyt opiston apulaisrehtoriksi Eeva Kaisa Malinin ja trumpetinsoiton opettajaksi Ari Heinosen 1.8. alkaen.

Musiikkiopiston apulaisrehtorina neljä vuotta toiminut ja toimen hoitamisen vuoksi pianonsoiton lehtorin toimestaan vapaalla ollut Johanna Hasu palaa opetustyöhön omasta pyynnöstään. Pitkäaikainen, arvostettu ja pidetty trumpetinsoiton lehtori Karl-Heinz Hennen jää eläkkeelle. Hennen toimi Kymi Wind Bandien ”isänä” perustaen myös Kymi Brass -vaskimusiikkitapahtuman yhdessä myös tänä keväänä opetustyön jättävän Leena Heikkilän kanssa. Lisäksi musiikkiopistolla tuntiopettajana viime vuoden toiminut ja jo aiemmin kitaransoiton lehtorin virasta eläkkeelle jäänyt Hannu Sorvali jää pois musiikkiopiston opettajakunnasta.

Eeva Kaisa Malin on toiminut aikaisemmin apulaisrehtorina ja koulutussuunnittelijana Palmgren-konservatoriossa. Tällä hetkellä hän toimii vt. toiminnanjohtajana Taiteen perusopetusliitossa, OPS-kehittämistyön koordinaattorina Opetushallituksen rahoittamassa Uuden opetussuunnitelman Luotsit -hankkeessa sekä osa-aikaisena rehtorina Helsingin kristillisessä musiikkikoulussa. Hänen oma instrumenttinsa on poikkihuilu, ja hän on toiminut huilunsoiton opettajana muun muassa Palmgren-konservatoriossa.

Ari Heinonen on toiminut yli kolmekymmentä vuotta Sinfonia Lahden äänenjohtajana. Hän toiminut myös trumpetinsoiton lehtorina Lahden ammattikorkeakoulussa ja opettanut sekä Lahden konservatoriossa että Lahden musiikkiopistossa. Lisäksi hän on toiminut pitkään Limingan musiikkileirillä opettajana ja puhallinorkesterin kapellimestarina sekä kouluttajana muun muassa Sinfoniaorkesteri Vivossa ja Poliisisoittokunnan trumpettisektiolle.

Lisätietoja:
Rehtori Jukka Kumpulainen

jukka.kumpulainen@pkmo.fi

0400 151 998

Leave a Reply