Talven lumosta Griegin värikkääseen sävelseikkailuun!

Pohjois-Kymen musiikkiopisto osallistuu konsertein helmikuussa vietettäviin Kaakon lastenkulttuuriviikkoihin. Kymenlaakson ja Loviisan alueella jo 36 kertaa järjestetty tapahtumakuukausi sisältää erityisesti lapsille suunnattuja konsertteja, teatteria, tanssia, sirkusta, näyttelyitä ja paljon erilaisia tapahtumia. Tapahtumaa järjestää Lasten kulttuurikeskus.

Pohjois-Kymen musiikkiopiston konsertit lastenkulttuuriviikoilla kuullaan helmikuun puolessa välissä. Tiistaina 13.2. musiikkiopiston omat oppilaat konsertoivat teemalla Talven lumoa. Konsertti kuullaan musiikkiopiston tutkintosalissa 2 Kouvola-talolla ja siihen on vapaa pääsy.

Toinen tapahtuman konsertti soi maanantaina 19.2. klo 18 Kouvola-talon Simelius-salissa. Pianisti Teemu Laasasen tunnin mittaisessa, kaikenikäisille sopivassa pianokonsertissa kuullaan Edvard Griegin lyyrisiä sävellyksiä. Konsertin nimi on Sävelseikkailu Griegin matkassa ja musiikin lisäksi konsertissa voi nauttia pianokappaleihin sopivista kuvituskuvista. Konsertin lippuja voi ostaa tuntia ennen Simelius-salin ovelta hintaan 5€ / henkilö tai 10€/perhe. Musiikkiopistolaisilla ja K9-korttilaisilla on tilaisuuteen vapaa pääsy.

Linkki tapahtumaan Facebookissa: https://www.facebook.com/events/144643136251418/

Kaakon Lastenkulttuuriviikkojen esite: https://asiakas.kotisivukone.com/files/kulttuurikaakko.kotisivukone.com/Lasten_Kulttuuriviikot_2018.pdf

Lisätiedot:
Rehtori Jukka Kumpulainen
Puh. 0400-151 998 / E-mail: jukka.kumpulainen@pkmo.fi

 

Leave a Reply