Soivan lukuvuoden viimeiset oppilaskonsertit

Pohjois-Kymen musiikkiopiston lukuvuosi on loppusuoralla. Perinteisesti kaikissa opetuspisteissä soivat kevään oppilaskonsertit kuullaan seuraavien viikkojen aikana alkaen Jaalasta maanantaina 7.5. ja päättyen Kuusankoskitalon Kuusaa-salissa lukuvuoden päätöskonserttiin tiistaina 22.5.

Kaikki kevään oppilaskonsertit alkavat klo 19 ja niihin on vapaa pääsy. Päätöskonserttien ohjelmassa on musiikkiesitysten lisäksi stipendien ja päättötodistusten jakamista menestyksellisesti opiskelleille oppilaille.

Kevään oppilaskonsertit soivat seuraavasti:
Jaalan koulu maanantaina 7.5.
Valkealan seurakuntakeskus tiistaina 8.5.
Kausalan seurakuntakeskus keskiviikkona 9.5.
Elimäen seurakuntakeskus maanantaina 14.5.
Myllykosken seurakuntakoti tiistaina 15.5.
Taavetin seuratalo Joukola torstaina 17.5.
Kouvolan Yhteislyseon juhlasali maanantaina 21.5.
Kuusankoskitalon Kuusaa-sali tiistaina 22.5.

Oppilaskonserttien lisäksi musiikkiopistolaiset konsertoivat mm. äitienpäivänä 13.5. Kuusankoskitalossa, jolloin estradilla ovat Kymi Wind Band -puhallinorkesterit sekä lauantaina 19.5. seurakuntakeskuksen Maria-salissa Kouvolassa, jolloin vauhdissa ovat kapellimestariopiskelijat. Lisäksi useat opettajat pitävät omia soittajaisia pitkin toukokuuta; näistä konserteista kerrotaan myöhemmin erillisessä tiedotteessa.

Musiikkileikkikoulun iloiset kevätjuhlat raikuvat Kouvola-talon Simelius-salissa torstaina 31.5. klo 17 ja 18.30! Tällä kertaa muskarijuhlat huristelevat erilaisien kulkuvälineiden maailmassa; kevätjuhlissa lauluissa ja leikeissä vilahtelevat kaikenlaiset härvelit autoista lentokoneisiin ja ratikasta avaruusalukseen. Esiintymässä nähdään eri ikäisten muskariryhmiä vauvoista eskari-ikäisiin soitinryhmäläisiin.

Pohjois-Kymen musiikkiopiston musiikkileikkikoulun kevätjuhlat:
Kouvola-talon Simelius-sali torstaina 31.5. klo 17 ja 18.30. Vapaa pääsy.

Lisätiedot konserttitoiminnasta:
Päivi Stenvall, tuottaja
045-2652503 tai paivi.stenvall@pkmo.fi