Pohjois-Kymen musiikkiopiston lukuvuosi alkaa!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston 51. lukuvuosi alkaa! Tiedot soittotuntien sopimisesta löytyvät musiikkiopiston verkkosivujen etusivun linkistä. Ilmoittautuminen musiikin hahmotusaineiden ryhmiin on auki Eepos-järjestelmässä. Tulevan lukuvuoden opetus käynnistyy torstaina 12.8.

YKSILÖLÄHIOPETUS on mahdollista kaikissa soittimissa kaikissa ikäryhmissä:

  • Oppiaineissa, joissa maskinkäyttö on mahdollista (= kaikki paitsi puhaltimet), maskia käyttävät opettajat ja yli 12-vuotiaat.
  • Jos opettaja tai oppilas ei voi/halua käyttää maskia, vaihtoehto on etäopetus.
  • Opetuksessa säilytetään 2 metrin turvavälit.
  • Pianojen koskettimia puhdistetaan tarpeen mukaan.
  • Oppilaat pesevät kätensä ennen ja jälkeen oppituntien.
  • Kotiin tulee jäädä, jos on lieviäkin tautioireita.
  • Mikäli haluaa, että osa tai kaikki tunneista toteutetaan etänä, tulee asiasta sopia opettajan kanssa hyvissä ajoin etukäteen.

RYHMÄLÄHIOPETUS:

  • Alle 12-vuotiaiden ryhmäopetus normaalisti
  • Yli 12-vuotiaiden (myös aikuiset) ryhmätoiminta toteutetaan maskein ja lähikontakteja välttäen. Henkilölukurajausta ei aseteta, vaan opetustila määrittää, kuinka monta oppilasta voidaan ottaa mukaan turvavälit säilyttäen.

OPPILASKONSERTTEJA ei ainakaan alkusyksystä järjestä yleisölle avoimina.

Koska opetuksessa pyritään välttämään tarpeettomia kontakteja, musiikkiopiston yhteisissä tiloissa on edelleen maskipakko ja tarpeettomia kokoontumisia yhteisissä tiloissa vältetään. On edelleen tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta, noudattaa turvaohjeita ja reagoida lieviinkin oireisiin.

Mikäli julkisen yleisötilaisuuden järjestäminen katsotaan mahdolliseksi pianisti Iiro Rantala ja vibrafonisti Arttu Takalo konsertoivat musiikkiopiston vieraina keskiviikkona 22.9. Iiro & Arttu Tribute To Chick Corea (farewell to lockdown) konsertin lippuja à 20 € / 10 € voi varata musiikkiopistosta tuottajalta puhelimitse 0452652503 tai sähköpostilla paivi.stenvall (at) pkmo.fi. Syksyn edetessä päästään toivottavasti myös juhlatunnelmiin: pyhäinpäivän viikonloppuna soi 20. Kymi Brass -tapahtuma ja joulukuussa soi suuri sinfoniaorkesterin juhlakonsertti.

Lisätiedot:
Rehtori Jukka Kumpulainen, 0400 151 998

Tutustu myös näihin