Musiikkiopiston uudet oppilaat on valittu

Pohjois-Kymen musiikkiopiston uudet oppilaat on valittu. Kaikille hakeneille on lähetetty kirje valintatuloksesta. Hakijoita oli enemmän kuin edellisinä vuosina, ja suuresta hakijamäärästä johtuen aivan kaikille ei pystytty tarjoamaan oppilaspaikkaa kevään haussa. Jonossa olevia oppilaita otetaan sisään elokuusta alkaen, kun kesän aikana toiselle paikkakunnalle opiskelemaan lähtevien tai muusta syystä opintonsa päättävien tiedot saapuvat musiikkiopistolle ja heidän oppilaspaikkansa vapautuvat.

Perusopintoihin ja soitinvalmennukseen hakeneita on odottamassa oppilaspaikkaa vielä kaikkiaan noin kolmekymmentä oppilasta. Kaikille musiikkileikkikouluun ja soitinkaruselliin ensisijaisesti hakeneille pystyttiin saamaan oppilaspaikka, ja musiikkileikkikoulun ryhmiin mahtuu vielä lisää oppilaita. Musiikkileikkikoulun oppilaspaikkoja voi kysyä jo nyt opintosihteeriltä: maiju.teitto@pkmo.fi

Niiden oppilaiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen, löytyvät musiikkiopiston TÄSTÄ.  Musiikkileikkikoululaisten nimiä ei julkaista.

Lisätietoja 19.6. asti antaa:

Johanna Hasu, apulaisrehtori

Pohjois-Kymen musiikkiopisto

 

johanna.hasu@pkmo.fi

 

045 265 2506

Leave a Reply