Musiikkiopiston iloinen synttäriviikko kutsuu tapahtumiin!

Pohjois-Kymen musiikkiopisto viettää iloista synttäriviikkoa maaliskuun viimeisellä viikolla ja tarjolla on runsaasti tapahtumia koko perheelle!

Tiistaina 26.3. klo 18 soi Kouvola-talon Simelius-salissa lastenkonsertti Sointu-pöllö maailmalla, joka kutsuu mukaan leikkimään ja laulamaan kaikki 4-8 -vuotiaat lapset perheineen! Ohjelma sopii myös pienemmille lapsille. Sointu-pöllön mukana retkeillään ympäri maailmaa aina kaukaisimpia maita myöten ja matkalla lauletaan ja leikitään yhdessä konsertissa esiintyvien musiikkiopiston opettajien kanssa. Kuvitetun konsertin kesto on 45 minuuttia ja siihen on vapaa pääsy!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston synttärijuhlia vietetään Kouvola-talon opetuspisteessä avoimin ovin keskiviikkona 27.3. klo 15 – 20. Koko perheen hauskassa tapahtumapäivässä on runsaasti kivaa ohjelmaa ja mahdollisuus tutustua erilaisiin soittimiin sekä musiikkiopistoon. Synttäreillä soivat useat pop up konsertit, soittimia voi kokeilla koko tapahtuman ajan ja jaossa on karkkia ja ilmapalloja! Rentoutumishuoneessa nautitaan livemusiikista patjalla pötkötellen, toisaalla voi osallistua livekaraokeen tai piirustuskilpailuun ja tunnelmoida Tangon taikaa konsertissa.  Liikuntamaskotti Kääk on juhlahumussa mukana. Soitinesittelykonsertti soi Simelius-salissa klo 18! Konsertissa on tutustutaan ainakin 20 musiikkiopistossa opetettavaan soittimeen ja niiden harrastamiseen. Musiikkiopiston synttäreille on vapaa pääsy!

Synttäriviikko päättyy perjantaina 29.3. klo 18:30 Kouvola-talon Simelius-salissa tunnelmalliseen oopperamaailmaan! Juonnettu konsertti Oi, oopperateemoja! yhdistää lapset ja aikuiset, laulajat ja soittajat. Eri oopperoiden teemat soivat monilla eri soittimilla ja erilaisin kokoonpanoin. Soittajien lisäksi esiintymässä on PKMO:n oopperakuoro, joka esittää kohtauksia mm. oopperoista Carmen ja Trubaduuri. Myös musiikkiopiston lapsikuoro on mukana konsertissa. Ripaus oopperamaailmaa näkyy myös teemaa myötäilevissä esiintymisasuissa.  Oopperakonsertin liput maksavat aikuisilta 10€, lapsilla on tilaisuuteen vapaa pääsy.

Synttäriviikko käynnistää musiikkiopiston kevään 2019 hakuajan joka ulottuu välille 27.3. – 3.5. Oppilaita otetaan kaikkiin soittimiin, lauluun ja musiikkileikkikouluun. Paikkoja on myös soitinkaruselliin sekä valmennusopetukseen, joissa on mahdollisuus tutustua soittimien opiskeluun. Sähköiselle hakulomakkeelle pääsee musiikkiopiston verkkosivuilta www.pkmo.fi ja lisätietoa kaikesta hakemiseen liittyvästä saa musiikkiopiston toimistosta, p. 045 265 2506 tai 045 265 2508.

Lisätiedot:
Apulaisrehtori Eeva Kaisa Malin
Puh. 045-2652506, e-mail. eevakaisa.malin (at) pkmo.fi

 

Leave a Reply