Musiikkiopiston bändileiri on täynnä – katso lisätietoa tästä

Bändileirin ilmoittautuminen on täynnä! 
Jos et mahtunut mukaan mutta bänditoiminta kiinnostaa, ilmoittaudu kuitenkin sähköpostitse osoitteeseen paivi.stenvall@pkmo.fi ja voit olla mukana myöhemmin mahdollisesti järjestettävässä toiminnassa.

Pohjois-Kymen musiikkiopiston bändileiri soi kesäkuun ensimmäisellä viikolla 4. – 8.6. musaopiston tiloissa Kouvola-talolla! Mukaan voivat ilmoittautua kaikki innostuneet vasta-alkajat, omia soittimia ei tarvita. Leirille on kaksi ikäkategoriaa: 7-10 -vuotiaiden ryhmä ja 11-14 -vuotiaiden ryhmä.

Leiri kestää maanantaista perjantaihin 4.-8.6. Opetus tapahtuu iltapäivisin musaopiston tiloissa Kouvola-talolla; ryhmässä pidettävä tunti kestää 60 minuuttia. Bändileirin opettajina toimivat Simo Helkala ja Tomi Päiväläinen.

Bändileiri on osallistujille kokonaan ilmainen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, opiskelupaikkoja on maksimissaan 15. Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli olet kiinnostunut bänditoiminnasta mutta et mahtunut mukaan, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen paivi.stenvall@pkmo.fi ja voit olla mukana myöhemmin mahdollisesti järjestettävässä toiminnassa.

Lisätiedot:
Kitaransoiton opettaja Simo Helkala
Puh. 044-5242979 / E-mail: simo.helkala@pkmo.fi
www.pkmo.fi