Lumen-trio tuo Schumannit visiitille

Lumen-trio, eli viulisti Anna Carlson-Perkkiö, sellisti Olli-Pekka Kajasviita ja pianisti Johanna Tilus, konsertoi Pohjois-Kymen musiikkiopiston vieraana lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna! Lauantaina 2.10. Kouvolatalossa klo 18 ja sunnuntaina 3.10. Taavetin seuratalo Joukolassa klo 15 soivissa konserteissa viihdytään Schumannin pariskunnan seurassa, sillä ohjelmassa kuullaan sekä Robert että Clara Schumannin pianotrio.

Lumen-trio on pohjoisien juurten yhdistämä kokoonpano. Toisensa soittajat kohtasivat aikanaan Nuorten Luosto Classic -musiikkileirillä opettajina ja he ovat kaikki pohjoisesta kotoisin. Kouvolaan yhtyeen tuo Anna Carlson-Perkkiö, joka toimii nykyisin Pohjois-Kymen musiikkiopiston viulunsoitonopettajana. Sellisti Olli-Pekka Kajasviita on Meri-Lapin jousikvartetin soittajistoa ja pianisti Johanna Tilus opettaa Ylivieskan seudun musiikkiopistossa.

Harvinaista kamarimusiikkiherkkua tarjoavien konserttien liput ovat 12 / 6 €, musiikkiopistolaisilla on tilaisuuksiin vapaa pääsy. Paikan voi varata etukäteen sähköpostitse osoitteesta paivi.stenvall (at) pkmo.fi.

Tutustu myös näihin