Lastenooppera KadosKissa musiikkiopistolla!

Pohjois-Kymen musiikkiopisto järjestää tiistaina 30.10. alueen lapsille mainion mahdollisuuden tutustua oopperaan! Lastenooppera KadosKissa esitetään Kouvola-talon Simelius-salissa päivällä alakoululaisille ja päiväkotilaisille ja iltapäivällä musiikkiopiston omille muskarilaisille. Kaikelle yleisölle avoin esitys nähdään Simelius-salissa tiistaina 30.10. klo 18:30.

Esityksessä seikkailevat kissakreivi Forelli, omasta maitobaarista haaveileva keittiöpiika Pulmu Kupponen ja hovimestari Taisto Sellovaara. Kissakreivi Forellin ainoa poika ja kalakaveri katosi vuosia sitten. Murheissaan kreivi on nyt kieltänyt kaiken laulamisen ja nauramisen koko kylässä. Esityksessä selviää, löytyykö kadonnut Oskari ja punaisella nauhalla kääritty nuottirulla!

Rooleissa laulavat Anu Hostikka, Ville Salonen ja Riku Pelo. Muusikkoina ovat Jukka Ojala, harmonikka ja Hannes Jämsä, sello. Erityisesti 4-8 -vuotiaille suunnattu lastenooppera KadosKissa kestää 45 minuuttia. Lippuja voi varata etukäteen sähköpostitse: paivi.stenvall@pkmo.fi.  Lippujen myynti alkaa tuntia ennen esitystä Kouvola-talon aulassa.

Lisätiedot:
Tuottaja Päivi Stenvall, 045 2652503 tai paivi.stenvall@pkmo.fi
Rehtori Jukka Kumpulainen, 0400 151998 tai jukka.kumpulainen@pkmo.fi

Leave a Reply