Hakuinfo ja hakulomakkeet

Hakuinfo ja hakulomakkeet

Muutamissa soittimissa on vapaita oppilaspaikkoja!
Seuraavissa soittimissa on tilaa: oboe, fagotti, tuuba, pasuuna, baritoni, kantele, trumpetti, käyrätorvi, kontrabasso, sello ja harmonikka. Edellä mainittuihin soittimiin voi hakea sähköisellä hakulomakkeella klikkaamalla tästä! Muihin soittimiin voi ilmoittautua jonoon.

Lisätietoa musiikkiopistoon hakeville:

  • Hyvä aloitusikä useisiin soittimiin on 7 vuotta. Sitä nuoremmat voidaan valita valmennusoppilaiksi ja esimerkiksi Suzuki-oppilaat voivat aloittaa jo 5-vuotiaina. Suzuki-metodista saat lisätietoa TÄSTÄ!
  • Laulun perusopintojen suositeltu aloitusikä on noin 14-15 vuotta, mutta jokaisen oppilaan soveltuminen katsotaan yksilöllisesti. 
  • Musiikkiopistossa on lainasoittimia, joita on voi vuokrata opintojen alkuvaiheessa (esim. jousisoittimia, harmonikkoja, puhaltimia). Piano, kantele ja bändisoittimet tulee olla oppilaalla omasta takaa.
  • Ennen lopullista oppilasvalintaa kyseessä oleva aineopettaja saattaa olla yhteydessä sinuun instrumenttivalinnan soveltuvuuden varmistamiseksi. 

Huomaathan, että opiskelupaikkaa voi tiedustella lukuvuoden aikana koska tahansa musiikkiopiston toimistosta! 

Hakulomakkeet

Muskariin, soitinkaruselliin, soitinvalmennukseen, Suzuki-opintoihin ja perusopintoihin haetaan sähköisellä lomakkeella TÄSTÄ! Perusopintoihin soitin- ja lauluoppilaaksi haetaan täyttämällä lomake ja osallistumalla tarpeen vaatiessa soveltuvuustestiin.

Mikäli haluat täyttää ja palauttaa paperisen hakulomakkeen, sen voi ladata tästä:
Hakulomake perusopintoihin pdf
Hakulomake muskariin pdf
Hakulomake Suzukiopetukseen pdf

Avoimen osaston opintoihin ilmoittaudutaan omalla lomakkeella, jonka voi ladata ja täyttää alta. Voit täyttää lomakkeen verkossa ja lähettää sähköisesti toimistoon. Voit myös tulostaa ja toimittaa lomakkeen paperisena.
Avoin osasto ilmoittautumislomake pdf

Tutustu soitinvalikoimaan

Musiikkiopiston laajaan soitinvalikoimaan voit tutustua tästä. Soitinesittelyjä voi katsoa myös musiikkiopiston omalta YouTube-kanavalta. Orkesterisoittimiin voi tutustua Ylen orkesterikoneen avulla.

Lisätietoa hakemisesta ja opinnoista näkee Pohjois-Kymen musiikkiopiston somekanavailta Facebookista ja Instagramista.

Lisätiedot opintoihin hakemisesta ja opiskelupaikoista:
opintosihteeri Maiju Teitto puh. 045-265 2508 tai sähköposti maiju.teitto (at) pkmo.fi
apulaisrehtori Eeva Kaisa Malin puh. 045-265 2506 tai sähköposti eevakaisa.malin (at) pkmo.fi