Hakuaika alkaa!

Pohjois-Kymen musiikkiopiston kevään hakuaika alkaa! Keskiviikosta 25.3. huhtikuun loppuun torstaille 30.4. on mahdollista hakea eri soittimiin, lauluun ja musiikkileikkikouluun. Paikkoja on myös tuttuun tapaan myös Suzuki-opetukseen sekä soitinkaruselliin ja valmennusopetukseen, joissa voi tutustua soittimien opiskeluun.

Tänä keväänä musiikkiopisto ei voi järjestää avoimia ovia tai soittimien esittelyjä kouluissa ja päiväkodeissa. Soitinvalikoiman näkee musiikkiopiston verkkosivuilta www.pkmo.fi. Sähköiselle hakulomakkeelle pääsee tästä!

Soitinesittelyjä pyritään keräämään kevään aikana musiikkiopiston omalle YouTube -kanavalle, josta niitä voi katsoa. Lisäksi orkesterisoittimiin voi tutustua verkossa esimerkiksi Yleisradion orkesterikoneessa yle.fi/orkesterikone .

Lisätietoa kaikesta musiikkiopistossa opiskelusta ja musiikkiopistoon hakemisesta näkee Pohjois-Kymen musiikkiopiston somekanavailta Facebookista ja Instagramista. Myös toimisto vastaa kysymyksiin arkisin klo 9-15 puh. 045 265 2506 tai 045 265 2508.

Lisätiedot:
Apulaisrehtori Eeva Kaisa Malin
Puh. 045-2652506 tai e-mail. eevakaisa.malin (at) pkmo.fi